browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Bingo

Betsafe udbyder også poker via Ongame Network, der vel nok kan karakteriseres som et yndet tilholdssted for bonusjægere. Som en relativ ny tilføjelse til OnGame Network, der også anvendes af flere af Betsafe Pokers konkurrenter, gør Betsafe en ihærdig indsats for at skille sig ud fra konkurrenterne med deres lukrative velkomstbonus, deres bonussystem generelt og deres enestående support. Hos Betsafe Poker vil du kunne finde en bred vifte af cash games og turneringer, så uanset hvad du leder efter, så vil du finde et spil, der passer til dig!

Med hensyn til software er OnGame Network et udmærket valg af Betsafe Poker. Der er ikke de store dikkedarer, selv om der findes mere raffineret software derude. Det tiltrækker selvfølgelig nogle og afskrækker andre – sidstnævnte omfatter måske primært fuldtidsprofferne, som du så slipper for. Grafisk er pokerbordene nydelige at se på sammenlignet med andre OnGame Network poker rooms. Ellers er der ikke noget specielt på det grafiske område, der adskiller Betsafe Poker fra konkurrenterne, der benytter samme pokersoftware. Lobbyen er i øvrigt enkel og nem at arbejde med. Filtre til cash games, så kun de borde, du er interesseret i se, vises, fungerer udmærket også.

Pokerbonus

Betsafe Poker har hele 6 forskellige pokerbonusser til deres nye spillere, og faktisk er der frit valg på alle hylder. Hvad du skal vælge afhænger af dit niveau, og hvor lang tid du ønsker at spille for at frigøre dine penge. Det eneste, du skal gøre for at modtage din pokerbonus, er at indtaste den Betsafe Poker bonuskode, som du ønsker at anvende, når du registrerer din pokerkonto. Du kan finde pokerbonuskoderne på Betsafe Pokers hjemmeside, men kort fortalt kan du bruge pokerkoden COPPER, hvis du er til en mindre 100% bonus på $25, der barer kræver 200 points. I den anden ende kan du med bonuskoden DIAMOND få en 200% bonus på hele $2.000, der dog kræver 16.000 points. Hvis du har mod på det, anbefaler vi, at du tager den store pokerbonus, som har rigtig god værdi.

Spiludbud

Blandt andet er der Limit Hold’em spil, der starter ved $0,05/$0,10. Ligeledes kan du finde No-limit poker borde og Pot-limit Omaha spil, der starter ved $10 max buy-in. Der er naturligvis mange andre borde og spil, men opret en konto og kig dig omkring. Mikro- og low-stakes spillere kan altid finde et passende spil på Betsafe Poker.

Hvad angår kvaliteten af spillere, er det ret forskelligt på Betsafe Poker. De fleste mikro- og low-stakes spillere er dårlige spillere. Der er en masse meget aggressive spillere, specielt i limit spil, og du skal måske vende dig til at spille anderledes i forhold til, hvad du måske er vant til. De er stadig meget indbringende for en tålmodig spiller. På grund af antallet af ​bookmakere, der er tilsluttet Ongame Network, vil du altid kunne se en lind strøm af dårlige spillere, der kommer til Betsafe Poker. Vi anbefaler dette poker room, så opret en konto og se, om det også er noget for dig.