browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Mega Fortune

Hvis du nogensinde har drømt om at leve livet som de rige og berømte, så er NetEnts video slot Mega Fortune lige noget for dig. Symbolerne er som taget ud af dette liv og omfatter blandt andet flotte smykker, ædelstene, rolex ure, champagneflasker, rolls royces, drinks, yachts og meget andet. Og så er der de funktioner, som kan tage dig med til det vilde liv og måske endda gøre dig til et af de mennesker, der nyder al denne luksus. Der er således wilds, scatters, gratisrunder, multiplikatorer og bonusrunder, hvor du kan vinde den store jackpot.

Mega Fortune har altså alt, hvad en spilleautomat skal have for at blive en klassiker. Dette er krydret med fantastisk lyd og grafik, masser af underholdende elementer og masser af chancer for at vinde, og alt i alt har det gjort spillet til et af NetEnts mest populære spil til dato.

Mega Fortune Spilleautomaten

Mega Fortune er en temmelig prangende spilleautomat med 5 hjul og 25 indsatslinjer, hvor du kan spille dig til tre forskellige jackpots af forskellig størrelse. Du kan læse mere om de enkelte jackpots nedenfor.

Scatter symbolet er symbolet for champagne. Tre eller flere scatter symboler aktiverer gratisrunde funktion, og et klik på en af scatterne vil afsløre antallet af gratisrunder og multiplikator. Multiplikatoren kan blive op til en 5x i Mega Fortune, og der er mulighed for at forlænge gratisrunderne eller øge multiplikatoren, hvis du rammer to eller flere scatters i løbet af dine gratisrunder.

Wild symbolet i Mega Fortune er en yacht og kan erstatte andre symboler til at skabe en vindende indsatslinje. Dog kan wild symbolet ikke erstatte scatter symboler eller bonus symboler. Ved hjælp af wild symbolet kan få mere end én vinderkombination pr. indsatslinje, men udbetalingen gives kun på den højeste vindende kombination.

Som andre NetEnt spilleautomater kræver Mega Fortune ingen download, og møntindsats kan ske fra €0,01 og op til €0,50 pr. indsatslinje. Der er 4 indsatsniveauer, og du kan spille både for rigtige penge og i fun mode.

Mega Fortune Jackpotten

Det måske mest interessante ved Mega Fortune spilleautomaten er den progressive jackpot. Når 3 eller flere bonushjul symboler vises i en aktiveret indsatslinjer fra venstre mod højre, går det løs med den fantastiske bonusfunktion. Der er  bonusspil i selve bonusspillet, hvor det gælder sig om at spille sig fra det yderste til det inderste bonushjul. På det yderste hjul kan du vinde enten en bonus eller en chance for at komme ind til det andet hjul. Også her har du en chance for at vinde en større bonus, Rapid Jackpot, eller en chance for at komme ind til det inderste hjul. Du kan vinde op til 7500 mønter, Major Jackpot og Mega Jackpot i den inderste ring. Mega Jackpotten har flere gange vokset sig til rekordstørrelser, og det er blandt andet det, der har gjort Mega Fortune til en så populær spilleautomat. Senest har en heldig nordmand hjemtaget omkring 11 mio. euro på automaten. Så kan man nok tale om det vilde liv.